Alla inlägg den 20 juli 2010

Av Rosie-Marie Lindegren - 20 juli 2010 15:36

Tisdag och här så håller vi på för fullt att tvätta och kamma hundar. Jag vill ha det klart innan Senyaya skall ha sina valpar. Men i värmen så orkar man inte mer än att ta en hund i taget.


Fabian och Saga är genomkammade och fina nu. Skall ta Gaby idag sen Goliat och sist men inte minst Yaya. Det är så himla skönt att ha dem i ordning innan valpningen, sen att man måste kamma igenom dem lite då och då är ju en annan sak. 


Fabian var lite tråkig när jag hade badat honom, det första han gjorde var att rulla sig i gruset. Man blev inte så glad på honom men vi fick borsta av honom och dagen efter så hade han ett grustag där han hade legat. Tyvärr så vill inte Fabian bli bättre han har fortfarande problem med magen fast vi har testat flera olika foder på honom. Och från den ena dagen till den andre så är han allt från pigg till slö. Så vi i familjen sitter och prata vad vi skall göra. Som vi har sagt innan så gör vi det som är bäst för vår hund, för vi vill inte att han skall må dåligt.


Annars rullar det på här hemma Senyaya växer runt magen och alla väntar med spänning hur många valpar hon bär och hur de ser ut. Det ska verkligen bli så roligt att se eftersom att Fago är en stillig kille så blir det en fin kull valpar.  

ÄR NI INTRESSERADE AV VALPAR ÄR DET BARA ATT MAILA OSS.

bearclawskennel@gmail.com


Ha en bra dag, Nospussar på er  

Ovido - Quiz & Flashcards