Alla inlägg den 17 september 2010

Av Rosie-Marie Lindegren - 17 september 2010 16:00

Gaby fick en liten tikvalp i tisdags men tyvärr så överlevde den inte. Men Gaby mår toppen om man nu kan säga så. Men så bra det går när man har mist något.


Saga har löpt klart så snart så blir det röntgen på henne man är lite spänd och vi hoppas ju verkligen att det skall gå bra för henne. Men det blir inte än eftersom det inte är så länge sen hon löpte. Annars mår hon bra denna spralliga tik som är 1år skall börja träna henne så hon blir lite van att vara i ringen bland annat. Har ju inte ställt ut henne än men det hade vi tänkt att göra snart men vi börja lite mjukt.


Senyaya mår bara bra och även hennes valpar de växer och frodas och är i morgon redan 6v. De bara älskar att vara ute på altanen som de får vara så ofta man kan ha dem ute. Det har varit tyvärr lite konstigt väder så det har regnat i ena stunden och solen har skinit i nästa och det har gjort att det har varit lite svårt att ha dem ute. De får ju inte vara ute själva men ändå man vill inte att de ska bli sjuka.


Är det någon som än intresserad av valp går det bra att ringa så vi får prata lite eller börjar gärna med ett mail så tar vi kontakt med er.

Nospussar på er  

Ovido - Quiz & Flashcards